Comencen les semifinals de la lliga Bankia d’escala i corda

La Lliga Bankia en la modalitat d’escala i corda coneixerà durant la setmana en curs quins seran els dos equips que pugnaran pel títol, que es decidirà el dissabte 1 d’agost al trinquet Pelayo de València. La incògnita es resoldrà després de la disputa de les semifinals, que comencen este dimarts dia 21 de juliol al trinquet de Massamagrell.

A la casa del Tio Pena i en partida programada a les 18.30 hores es completarà l’anada de la primera eliminatòria que enfronta a l’equip de Benidorm de Pere Roc II, Javi i Carlos contra el representatiu de Montserrat amb Marc, Jesús i Álvaro Gimeno.

El trio de la Marina arriba a esta ronda després de completar una fase regular quasi immaculada, amb només una derrota en dotze partides jugades, la qual cosa li va atorgar la primera posició de la classificació, a més amb una diferència folgada amb els segons. Per la seua part, la formació de Montserrat va acabar en quarta posició amb sis victòries i altres tantes derrotes.

La partida de tornada d’esta semifinal es jugarà el divendres al trinquet de Vila-real. Per a ser finalista, l’equip en qüestió ha d’aconseguir dues victòries. Si es dóna el cas que un conjunt guanya l’anada i l’altre venç en la tornada, en acabar la segona partida es completaria una pròrroga al millor de tres jocs.

La segona semifinal començarà el dimecres al trinquet de Guadassuar on l’equip de Vila-real de Puchol II, Tomàs II i Guillermo s’enfrontarà al de Pedreguer-Masymas de Francés, Nacho i Pere.

Els números d’ambdues formacions en la fase regular han estat pràcticament idèntics. El trio de la Marina va concloure segon i el de la Plana tercer, encara que igualats a punts i amb només un joc de diferència en el coeficient. La tornada d’esta eliminatòria es jugarà el pròxim dissabte al trinquet de Pedreguer.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.