Comerç convida a participar en Fira Foios 2024

Els comerços ja poden inscriure’s a la fira comercial, que se celebrarà el 14 i 15 de juny

La Regidoria de Comerç convida als i les comerciants a participar en Fira Foios 2024. Una nova edició de la fira comercial que tornarà a la plaça de l’Albereda el 14 i 15 de juny.

“Enguany tornem a celebrar aquesta gran fira comercial que, com a novetat, serà el paraigua que englobe la Fira de la Salut i la Sostenibilitat i Ben Cuit. Un aparador del millor producte, comerç i gastronomia de Foios”, ha explicat Paco Serrano, regidor de Comerç i Salut.

Fira Foios se celebrarà en la plaça de l’Albereda el divendres 14 i dissabte 15 de juny. Podran participar comerços, empreses, agricultors i agricultores, fabricants, artesania, magatzems i distribuïdores.

Els i les comerciants interessades a participar podran acudir a una reunió informativa. Dimecres 8 de maig a les 20.30 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament de Foios. Enviant un correu a comercio@foios.es.

Els qui desitgen aconseguir el seu estand, podran inscriure’s en Fira Foios a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Foios fins al 30 de maig de 2024. Tots els detalls d’aquesta edició poden consultar-se a través d’aquest enllaç: https://www.foios.es/es/noticia/xiii-feria-comercial-feria-foios .

Serrano ha animat a unir-se a aquesta cita comercial que pretén “impulsar el comerç, turisme i gastronomia local”. Ha recordat que l’organització està a càrrec de l’Ajuntament de Foios, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Foios i el Consorci Pactem Nord. Que constitueixen el comité organitzador.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.