Compromís Alzira i PSPV-PSOE Alzira diuen no a la venda de l’aigua del Xúquer

Els grups municipals de Compromís Alzira i PSPV-PSOE Alzira han presentat moció a l’Ajuntament d’Alzira per tal que no s’autoritze a la venda i transvasament d’aigua del Xúquer cap a Almeria, igual que s’han pronunciat els partits que formen part del govern del Botànic. 

Els regidors Pep Carreres i Fernando Pascual són els signats de la moció per Compromís Alzira i PSPV-PSOE Alzira respectivament. Fernando Pascual considera que “el transvasament que planteja la Sèquia Reial del Xúquer no és l’opció. Cal estudiar totes les alternatives per a que Almeria atenga les seues necessitats però a la Ribera necessitem més hectòmetres per als nostres pobles, tenint en compte, a més que encara hi ha pobles que els falta aigua de consum humà de qualitat, sense nitrats.” 

Pep Carreres considera que “no podem permetre la venda d’una aigua que no tenim perquè el Xúquer està sobreexplotat. Necessitem l’aigua i un pla de recuperació del Xúquer, no fer negoci amb el riu. Per això hem presentat la moció i donem suport a les mobilitzacions de la plataforma Xúquer Viu i totes aquelles que es plantegen”

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia