Compromís continuarà l’aposta per la formació laboral a Paiporta

Compromís per Paiporta mantindrà la ferma aposta per la formació i l’ocupació de la ciutadania paiportina de totes les edats en la pròxima legislatura.

Des de 2015 fins a 2023, l’Ajuntament de Paiporta i Labora han incrementat la inversió en cursos i tallers de formació. Amb més de 276 persones beneficiàries, xifra que multiplica en més de 300% les 88 persones que accediren entre 2008 i 2014. Compromís ha destacat com en legislatura 2015-2019, es va passar de 183.145,80 euros a 696.164,40, amb un increment del 280 %.

Per al candidat de Compromís, Pep Val, açò demostra el treball que s’ha fet els darrers anys amb Compromís al capdavant del govern. “Nosaltres vàrem arribar a un Ajuntament pràcticament paralitzat en molts aspectes, sense una iniciativa política d’apostar en fermesa per l’ocupació i la formació”.

Fòrum Som Talent.

La regidora de Compromís, i d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós ha explicat algunes de les accions que s’han dut a terme des de l’àrea, com per exemple el Fòrum Som Talent. També ha valorat positivament l’actual situació de Paiporta: “Gràcies als programes d’ocupació i formació, l‘atur al nostre municipi ha baixat a mínims històrics. Ara mateix millora els registres dels últims quinze anys”.

Per a Compromís aquestes xifres són una bona mostra de l’aposta per les persones. A més d’una mostra de com es gestiona l’Ajuntament si Compromís està al capdavant de les polítiques d’esquerra a la població. Segons ha destacat la coalició: “La primera legislatura va ser la de l’atenció de l’emergència, la de posar en marxa un Ajuntament paralitzat per la falta de mitjans i la desídia del govern anterior, però aquesta hem tingut un repte encara més gran amb la crisi provocada per la pandèmia i també la pujada de preus dels darrers mesos”. 

Compromís ha finalitzat amb les paraules de Sandrós, “Tenim molt clar quines són les nostres prioritats, continuarem desenvolupant polítiques per a afavorir l’ocupabilitat i la inserció de les persones aturades del municipi, de diferents col·lectius amb dificultats d’inserció i per la igualtat”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.