Compromís i Esquerra Unida es presentaran en coalició a la Pobla Llarga

Compromís i Esquerra Unida es presentaran en coalició a la Pobla Llarga en les eleccions de maig

Les dues formacions arriben a un acord i presentaran una llista unificada encapçalada per Compromís

Compromís per la Pobla Llarga i Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) es presentaran en una llista conjunta a les eleccions locals del pròxim mes de maig. Així s’ha anunciat aquesta setmana després de diverses converses entre ambdós col·lectius. Que, finalment, han resultat en una coalició que pretén sumar forces per convertir-se en una opció d’esquerres. Valencianista ii ecologista per a governar l’Ajuntament d’aquest municipi de la Ribera Alta.

Negociacions satisfactoris per a les dues formacions

Un resultat de les negociacions satisfactoris per a les dues formacions que permetrà canalitzar en una sola llista. Encapçalada per Compromís, els vots que en les darreres eleccions municipals van quedar dividits. Va impedir a EUPV tindre representació en el consistori poblatà.

Actualment, Compromís compta amb dos representants. Amb aquesta suma d’esquerres, es marca com a objectiu incrementar el nombre de regidores i regidors. I ser clau en la pròxima composició de l’Ajuntament de la Pobla Llarga.

Sumarem forces per a conformar una candidatura

Des de Compromís per la Pobla Llarga valoren aquesta suma molt positivament i destaquen que “moltes persones demanen unitat d’acció a l’esquerra i a la Pobla Llarga ho hem aconseguit. Impulsarem una candidatura que donarà un aire progressista amb transparència de veritat”.

Per part seua, des d’Esquerra Unida incideixen en el fet que “sumarem forces per a conformar una candidatura. A més un projecte capaç de donar resposta a les necessitats dels nostres veïns i veïnes, per tal de millorar la qualitat de vida al poble”.

“Compromís i EUPV, aplicant unes bones dosis de responsabilitat i generositat. Hem aconseguit un acord que simbolitza el treball conjunt entre partits que es prenen seriosament la necessitat de fer front a les problemàtiques locals a través de polítiques de diàleg i col·laboració”, finalitzen.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.