Compromís per Paiporta organitza una xarrada sobre els drets dels animals

Compromís per Paiporta ha organitzat per aquest divendres la xarrada sobre els drets dels animals amb Francina Peinado Gil, col·laboradora en temes de protecció animal . L’acte tindrà lloc a la seu de Compromís per Paiporta a les 19 hores.

Aquest divendres la seu de Compromís per Paiporta acollirà una xarrada oberta per tal de debatre sobre el benestar i drets dels animals. La xarrada està orientada tant al ciutadà a nivell personal com per a associacions d’animals, col·lectius, etc.

La xarrada serà impartida per Francina Peinado Gil, formada en dret animal. Laura Jiménez realitzarà la presentació i aprofitarà   per explicar a la ciutadania el punt de vista de la nostra formació respecte al benestar animal. Segons han exposat la regidora i el portaveu i candidat, Pep Val, l’objectiu és de fer de Paiporta una ciutat puntera en el respecte i el tracte als animals, amb paràmetres d’homologació europeus que ens puguen posar com a referència valenciana.

En paraules de Val, candidat a l’Alcaldia de Paiporta per Compromís, “Tal com va dir Mahatma Ghandi, una societat es pot jutjar per la manera en què tracta els seus animals, i nosaltres volem que la nostra ciutat puga trobar-se entre les més avançades”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.