Compromís per Paiporta proposa que s’establisca una Casa de la Dona a l’edifici que l’Ajuntament comprarà

La regidora d’Igualtat, Esther Coronado, ha exposat quina és la proposta de Compromís per a la casa històrica al carrer Sant Jordi: “Volem crear en la nova Casa de la Dona, un espai on interactuar, reunir-se, plantejar propostes i formacions i empoderar-se dins de les polítiques d’Igualtat”

Compromís per Paiporta ha destacat que aquesta proposta formava part del seu programa electoral, i que ara existeix l’oportunitat davant l’adquisició de casa històrica al carrer Sant Jordi. Un edifici emblemàtic i de gran valor històric artístic, que forma part del Catàleg Municipal i que, segons expliquen des de Compromís, la recuperació d’aquest tipus de patrimoni suposa la reivindicació de l’arquitectura urbana.

La casa està situada al carrer Sant Jordi número 5 i compta amb 3 altures i un pati intern. A més, la façana està envoltada d’elements típics valencians, amb un remat superior inspirat en el pont del Real a València.

La regidora d’Igualtat de Paiporta, Esther Coronado, ha explicat com serà la proposta que farà Compromís per a l’edifici: “El nostre objectiu és crear un espai d’atenció i promoció a la igualtat real i també un espai segur per al col·lectius LGTBI, amb sales d’exposicions i reunions que permetran promoure la seua visualització i promoció durant tot l’any, a més de despatxos que permeten l’atenció individual en casos necessaris”. 

Amb aquesta proposta de Compromís, l’agrupació vol que es promoga un espai d’educació realitzant tallers i conferències, així com crear un espai d’atenció i punt de trobada per a la resolució de dubtes i acompanyament, ha detallat Coronado.

Finalment, Coronado ha volgut deixar clar que la lluita contra la violència de gènere i la igualtat d’oportunitats entre dones i homes és una prioritat des de la formació, i ha recordat el treball dut a terme aprovant recentment el pla d’igualtat municipal.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.