Comunicat Ajuntament de Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot vol expressar la seua més rotunda condemna a la presumpta agressió sexual ocorreguda en el nostre municipi dilluns passat a dos menors d’edat i que està sota investigació de la Policia Nacional. L’Equip de Govern, amb el seu Alcalde al capdavant, Rafa García, manifesta la seua més absoluta repulsa i es posa a la disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat així com de la Justícia per al que siga necessari.

“Ni una més, no és admissible la violència contra les dones. Mai. Estarem i estem amb les víctimes de qualsevol violència o agressió sexual, defensant-les i ajudant-les en tot el que siga necessari. Confiem en la Justícia i en les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”, ha declarat l’Alcalde, Rafa García.

Aquest Ajuntament compta amb un important equip de treball de Serveis Socials, incloses les àrees d’Igualtat, i Infància i Menors, que porta desenvolupant des de fa molts anys projectes de conscienciació, programes contra la violència de gènere i educació en valors, programes per al bon ús de les xarxes socials, projectes d’infància i desenvolupant programes multidisciplinaris en els centres educatius per a lluitar contra la violència de gènere i per a educar en llibertat a nostres i els nostres menors.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia