Conclou ‘Música de Pasqua’ i els campus de básquet i de tennis de Massamagrell

Aquestes iniciatives han permés afavorir la conciliació familiar al mateix temps que la infància ha gaudit i aprés


Durant les vacances escolars de Pasqua, Massamagrell ha oferit a la població més jove del municipi tres activitats relacionades amb l’esport i la cultura: un campus de básquet, un altre de tennis i l’activitat ‘Música de Pasqua’. Al mateix temps que la infància ha gaudit, aquestes iniciatives han permés afavorir la conciliació familiar de les seues mares i pares.

El campus de básquet, organitzat pel Club de Bàsquet de Massamagrell, ha acollit en les instal·lacions del One Wall a xiquets i xiquetes amb naixement entre el 2009 i 2017, i durant aquests dies han gaudit d’entrenaments, jocs, tallers i activitats per a practicar aquest esport.

Al mateix temps, en el poliesportiu municipal, s’ha realitzat el campus de tennis. I en l’edifici de la joventut ha tingut lloc ‘Música de Pasqua’, una activitat completament gratuïta organitzada per la Va unir Musical de Massamagrell que ha acollit a 50 xiquets i xiquetes entre 4 i 6 anys per a impulsar les habilitats musicals.

Per a Paco Gómez, alcalde de Massamagrell i regidor d’Esports “aquestes activitats són una bona oportunitat perquè la infància ocupe el seu temps lliure de vacances i al mateix temps aprenga i estiga activa”.

D’altra banda, la regidora de Cultura, Araceli Munera, afig que “a través d’aquestes iniciatives s’ensenya als xiquets i xiquetes el valor d’aprendre divertint-se, inspirant a continuar creixent i gaudint de l’esport i la música”.

Després d’aquest període vacacional, i la finalització dels campus, les classes es reprendran el dimarts que ve.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.