Conclouen les Festes Majors de Massamagrell

Massamagrell conclou les seues festes majors després de més de dues setmanes repletes d’actes

Les festes s’han desenvolupat de forma molt satisfactòria i sense lamentar cap incident

Les Festes Majors de Massamagrell van acabar diumenge passat deixant arrere més de 15 dies intensos replets d’actes, ambient, diversió i una gran participació. Aquest és el resum de les festes més esperades de la història per part dels i les massamagrellenses que, després de dos llargs anys d’espera, han pogut celebrar els seus dies festius de manera molt positiva.

Les festes s’han desenvolupat de forma molt satisfactòria i sense lamentar cap incident, així que estem molt orgullosos de l’organització que hem dut a terme tant des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament, com des dels Clavaris de la Verge del Rosari i els Filles de Maria”, expressa la regidora de Festes, Nina Sepúlveda.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, destaca el bon comportament de la ciutadania: “Han sigut unes festes espectaculars, teníem moltes ganes, i els veïns i veïnes han sabut gaudir amb cap i posar tot de la seua part en cada acte dut a terme”.

Després de dues setmanes marcades pel chupinazo, disfresses, actes taurins, paelles, misses, processons, activitats infantils, espectacles, correfocs, orquestres, concerts, i el XX concurs de PlayBacks -en el qual va guanyar la Falla Mes de Grell-, les festes de Massamagrell van finalitzar aquest cap de setmana amb la celebració del 60 aniversari de la Penya Taurina Massamagrell durant el dissabte i el diumenge. Uns festejos taurins que, al costat del “Dia del bou” de les Festes Majors, organitzat els Clavaris de la Verge del Rosari, van transcórrer sense cap contratemps.

Comenta la notícia