Conmemoració del centenari de l’escultor Leonardo Borràs

Aquest dijous 2 de febrer, s’han inaugurat els actes preparats en honor a Leonardo Borràs. A la sala que porta el seu nom dins del Museu de la Festa d’Algemesí. Allí s’ha realitzat la presentació oficial de la programació amb presencia de descendents de l’artista i el comissari de l’exposició; Àlex Villar. A aquesta cita tan important  han acudit també l’alcaldesa d’Algemesí i l’alcalde d’Alzira.

Al llarg del mes de febrer, les ciutats d’Algemesí i Alzira s’uniran per a rendir tribut al gran escultor Leonardo Borràs. Amb motiu del centenari del seu naixement. Aquest projecte pretén reivindicar la seua aportació a l’escultura contemporània amb exposicions, conferències i rutes pels monuments públics.

També s’ha fet referència a la generositat de la familia Borràs per la valuosa donació d’obres que han fet a la ciutat d’Algemesí i que va permetre que en 2020 es creara al Museu de la Festa  aquesta sala dedicada íntegrament a l’artista, i que ara, amb motiu del centenari, es veu ampliada amb préstecs temporals de noves obres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.