Consorci de la Ribera visita elservei de recollida d’animals abandonats de l’Horta Nord

Representants de diversos ajuntaments de la Ribera han visitat la Mancomunitat de l’Horta Nord per a conéixer el servei de recollida d’animals abandonats que aquesta mancomunitat presta als ajuntaments. La visita d’estudi, organitzada pel Consorci de la Ribera, tenia com a finalitat vore les instal•lacions del servei i com, des de la Mancomunitat de l’Horta Nord, es presta amb l’objectiu d’implementar i millorar el servei que actualment ofereixen les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa, així com conéixer de primera mà altres models de gestió.

La representació de la Ribera ha sigut rebuda pel president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, José Vicente Andreu, i per la vicepresidenta Luisa Salvador, que han explicat les característiques del servei i han acompanyat la delegació riberenca a les instal•lacions que la Mancomunitat disposa al Puig de Santa Maria.

Actualment, les mancomunitats de la Ribera Alta i de la Ribera Baixa ofereixen aquest servei als municipis mancomunats, però com afirma Óscar Navarro, president del Consorci de la Ribera, “volem oferir aquest servei a tots els municipis de la comarca mitjançant el Consorci de la Ribera, que agrupa les dos mancomunitats riberenques. Fa unes setmanes visitarem altra experiència similar a la Vall d’Albaida, que també presta aquest servei però amb un diferent model de gestió”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.