Construcció d’una residència i un centre de dia a Massamagrell

Massamagrell aprova la memòria valorada i la delegació de competències per a construir una residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional intel·lectual

L’adhesió al Pla Convivint permetrà complir amb aquesta reivindicació

El Ple Ordinari de l’Ajuntament de Massamagrell celebrat dimecres passat 25 de gener va aprovar l’adhesió al Pla Convivint. El Pla d’Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025 impulsat per la Generalitat Valenciana. Que permetrà la construcció de residències i centres de dia per a persones amb diversitat funcional.

Els 14 regidors i regidores presents en aqueix moment en el Ple. Van aprovar per unanimitat l’adhesió, sol·licitant així la delegació de competències en matèria d’infraestructures de serveis socials. A més aprovant la memòria tècnica valorada feta pel personal tècnic de l’Ajuntament de Massamagrell.

Construcció d’un centre de dia amb 50 places i una residència amb 30 places

La memòria contempla la urbanització d’una parcel·la i les obres d’un edifici on se situarà un centre de dia amb 50 places i una residència amb 30 places per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. A més de zones comunes de serveis generals.

El pressupost total amb iva inclòs ascendeix als 9.822.389,21 euros. Segons l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, “l’Ajuntament, amb els romanents de tresoreria del 2022. Ja s’ha avançat al pagament de tota aquesta memòria valorada” i “ara està esperant la delegació de competència per a convertir en realitat aquesta reivindicació”.

“Sempre hem buscat satisfer al màxim al veïnat del nostre poble i millorar les
condicions i serveis
amb els quals comptem. Portem temps lluitant per a aconseguir aquest projecte i ara per fi veiem que es complirà”, afig la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda.

Convivint’ anirà recolzat per una inversió total de 561 milions d’euros destinats a diferents sectors. Dels quals 81 aniran destinats al sector de la diversitat funcional per a la creació de 27 nous centres: 10 centres diürns i 17 residències, entre ells els de Massamagrell.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.