Continua l’èxit de visites en l’exposició multisensorial de Leonardo a Torrent

L’exposició “Les Madonnas de Leonardo” continua fins al pròxim 14 de juny a la Sala Cívica de l’Antic Mercat amb gran èxit de públic.

Es tracta d’una exposició inclusiva i multisensorial, en la qual es pot veure, fer olor, tocar, escoltar i provar. Des de centres escolars a diferents associacions de la ciutat i veïns, s’acosten diàriament a disfrutar de la mostra.

L’horari d’obertura és:

·         Dilluns a dissabte de 10:00h a 14.00 hores.

·         Dimarts i divendres de 17:00h a 20.00 hores.

·         Dissabte de 17:30h a 20.00 hores.

A més, els dissabtes es realitzen passes guiats en tres torns: a les 10:00h, a les 12:00h i a les 18.00 hores. Els únics dies que l’exposició romandrà tancada, a més dels diumenges, serà el 29 de maig i l’1 de juny.

Fins al 14 de juny, els visitants podran disfrutar d’esta mostra sensorial de 10 obres mestres de Leonardo da Vinci, des de la Dama de l’ermini fins a la Mona Lisa, passant per l’Últim Sopar i els seus secrets més ocults. A més, es pot admirar l’icònic David de Miguel Ángel, completant una visió més àmplia del Renaixement.

Esta exposició està organitzada per MAATK INCLUSIÓ en col·laboració amb la Delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.