Cotes inverteix 77000 en un centre d’oci per a joves

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat les obres que duen a terme en el poble de Cotes, on, entre d’altres, tindran un espai jove a partir de març, al qual s’han destinat 77000 euros.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat el poble de Cotes, junt amb la seua alcaldessa, Rosa Emilia Lorente, per a veure les millores que s’estan efectuant amb les ajudes provinents de la Diputació de València.

Però no solament això, es calcula que a partir de març, els joves del municipi podran gaudir del centre jove que s’està habilitant perquè aquest col·letiu del poble es puga reunir i gaudir del seu temps lliure en companyia.

Una obra per a la qual es destinaran 77mil euros.

La vicepresidenta de la Diputació, Rosa Emilia Lorente, durant la visita, ha recalcat que és necessari treballar per a que els pobles menuts siguen pobles amb vitalitat.

L’alcaldessa del municipi ha agraït l’autonomia que es dóna des de la Diputació per tal de dur a terme les millores que es consideren oportunes.

 

Amigó assegura que els Ajuntaments que vistent estan satisfets amb les accions i la repartició que es fa des de Diputació, ja que en molts casos s’han duplicat les ajudes.

A més a més, els criteris per a donar les ajudes, segons la vicepresidenta, estan unificats i no és una qüestió de partits.

El municipi de Cotes ha rebut entre 2015 i 2018 quasi 900mil euros, un 36% que la legislatura anterior.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.