Cre-Art tanca el curs amb una exposició i un rasclet solidari a Torrent

El centre Cre-Art té com a objectiu la promoció integral de la dona en l’àmbit de la formació cultural.

Una mostra que ha tingut un gran acolliment per part del públic i que romandrà oberta durant els pròxims dies

El Centre de Cultura Popular Cre-Art de la parròquia San José ha celebrat aquest dimarts la seua final de curs. Amb una exposició dels treballs realitzats durant tot l’any per les dones del centre i l’obertura d’un rasclet benèfic. Amb una mostra de productes elaborats durant el curs, a benefici de Càritas.

Quadres, estovalles, coixins, ceràmica pintada, socarrats, bosses, figuretes amb motius nadalencs, granadures. Tot tipus d’articles elaborats a mà per les alumnes del centre, que es van poder veure i adquirir en l’exposició. Una mostra que ha tingut un gran acolliment per part del públic i que romandrà oberta durant els pròxims dies.

El centre Cre-Art té com a objectiu la promoció integral de la dona en l’àmbit de la formació cultural. Al llarg del curs, les dones han participat en tota mena de tallers de formació i s’han implicat en diverses activitats lúdiques i pròpies de la Parròquia.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha assistit a l’acte acompanyada del regidor de Cultura, Aitor Sánchez, la regidor de Festes, María Fernández i la regidora de Participació Ciutadana, Ana Penella, al costat d’altres membres de la corporació. Folgado ha mostrat el seu agraïment al centre Cre-Art, destacant la labor que realitza per a la formació de les dones al llarg de tot l’any i posant en valor la importància d’aquesta mena de centres per a la promoció de la cultura i la participació ciutadana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.