Cs Alzira critica la “falta” de planificació esportiva

Cs Alzira critica la “falta” de planificació esportiva i titlla de “burla” que el govern diga que aposta per l’esport base

Vidal: “Acumulem una sèrie de deficiències, com el tancament del pavelló municipal, que demostren la deixadesa del govern”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha criticat “la falta de planificació esportiva i el, cada vegada, menor suport a l’esport base”. “L’equip de govern es burla dels clubs i les famílies quan assegura que aposten per l’esport base”, ha advertit, al mateix temps que ha declarat que “així ho demostren els fets”.

El pavelló està tancat i els nostres fills porten ja tres anys entrenant en pistes que no s’adeqüen a la seua disciplina esportiva”, ha destacat Vidal, qui també ha detallat que “el camp de futbol 7, portava des d’utilitzar-se des d’octubre, amb el cost que va tindre, i l’han reobert aquest cap de setmana amb una gespa lamentable”.

A més, ha concretat l’edil de la formació liberal, “les subvencions s’han retallat més del doble i s’estan realitzant cobraments de dubtosa legalitat a un club, segons l’ordenança actual”. “Aquests són alguns exemples de la desídia en matèria esportiva, però hi ha un llarg etcètera que la corroboren”, ha asseverat el regidor de Cs, qui també ha instat el govern “treballar per a fomentar i facilitar la pràctica esportiva”

Comenta la notícia