Cs Alzira demana l’exempció del pagament de la taxa de terrasses

Ciudadanos_logo_invertido

Vidal: “Suposa pocs ingressos per a l’ajuntament, però fa molt mal a l’hostaleria, que continua pagant les conseqüències de la pandèmia”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha sol·licitat, a través d’una moció, “l’exempció del pagament de la taxa d’ocupació de via pública per a bars i restaurants”.

El regidor de la formació liberal ha demanat que “l’equip de govern reconsidere la seua decisió de cobrar-la i, com en els dos anys anteriors, exonere a l’hostaleria d’aquesta contribució”.

Segons Vidal, “la taxa de terrasses suposa pocs ingressos per a les arques municipals”. No obstant això, ha destacat, “perjudica els autònoms que ho han passat molt malament durant la pandèmia, continuen arrossegant les conseqüències dels tancaments i restriccions, i damunt es preveu mal temps durant les Falles”.

Per això, l’edil de Cs ha fet una crida perquè “s’escolte aquesta petició i s’anuncie l’exempció de la taxa per a alleujar al sector, al qual ja se li ha notificat aquesta setmana el cobrament d’aquesta”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia