Cs Alzira proposa mesures dirigides a les famílies, els sectors productius i la sostenibilitat per als pressupostos de 2023

Vidal: “Un any més, els comptes tenen sobredimensionada la partida de personal, la qual cosa impedeix invertir en les necessitats reals de la ciutat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha proposat una bateria de “mesures realistes i factibles” perquè s’incloguen en els pressupostos de 2023. “Pretenem pal·liar els efectes de la crisi energètica”, ha assegurat.

D’una banda, ha explicat, “tractem d’ajudar a les famílies amb mesures concretes que faciliten la vida familiar i laboral”. Per una altra, ha concretat, “apostem pels sectors productius amb l’eliminació de la taxa de terrasses, el suport a les Entitats de Gestió i Modernització, i la bonificació del 2% en l’Impost d’activitats Econòmiques”.

De la mateixa manera, ha subratllat, “demanem ajudes directes per a pimes, autònoms i hostaleria, per a pal·liar els efectes de la crisi energètica”. A més, ha detallat Vidal, “proposem un Pla de sostenibilitat i reclamem la posada en marxa de la cooperativa elèctrica municipal per a contribuir a cura del medi ambient i alleujar les butxaques de la ciutadania”.

En definitiva, ha esgrimit l’edil de la formació liberal, “volem millorar uns pressupostos que un any més destinen més de la meitat dels diners a personal, la qual cosa impedeix inversions vitals per al bon funcionament de la ciutat”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.