Cs Alzira se suma a la recollida de signatures per a la millora i dignificació del barri Pere Crespí 

• Vidal: “Entre altres mesures, l’Ajuntament hauria d’implementar algunes mesures que Cs va presentar per a millorar el servei bancari” 

Ciutadans (Cs) Alzira s’ha sumat a la recollida de signatures del parc Pere Crespí “per a la seua millora i dignificació” perquè, ha assegurat el portaveu de la formació liberal Miguel Vidal, “donem suport a la necessitat de dotar de millors serveis a aquest barri”. De la mateixa manera, ha lamentat que “l’acció veïnal no haja pogut evitar el tancament d’una sucursal bancària”. 

Per això, el regidor ha defensat que “l’equip de govern hauria d’implementar algunes de les mesures que Cs va presentar al febrer per a protegir els majors i col·lectius vulnerables i millorar la seua atenció bancària”. 

En aquest sentit, ha demanat “el foment la col·laboració públic-privada per a, entre altres, habilitar números de telèfon d’atenció directa o instal·lar caixers en el barri”. “És un bon moment per a posar en marxa aquestes mesures perquè el parc Pere Crespí tinga el servei que mereix”, ha destacat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia