Cs Alzira titlla de “total despropòsit” l’ordenança sobre el mosquit tigre

 Aledón: “Descarrega tot el problema en la ciutadania fins al punt de preveure sancions i inspeccions en habitatges” 

Alzira, dijous 30 de juliol de 2020. La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón ha titllat de “total despropòsit” l’ordenança contra el mosquit tigre aprovada ahir en el ple municipal. “Preveu sancions a la ciutadania per l’aigua que puguen tindre en piscines, basses, fonts, elements decoratius, entre altres”, ha destacat. 

A més, ha explicat, “les sancions poden arribar a 3.000 euros si no es compleixen les mal anomenades recomanacions ja que si se sanciona, és una obligació, no una recomanació”. “Un altre problema poden ser les denúncies entre veïns”, ha advertit Aledón. 

Sobre les inspeccions d’habitatges previstos en l’ordenança, la regidora de Cs es pregunta “si l’Ajuntament té en compte que els veïns es poden negar a deixar entrar a la seua casa als tècnics municipals si no van amb una ordre judicial”. 

Per tot açò, l’edil ha defensat que “estem davant una incapacitat més del bipartit, que es dedica a fer una caça de bruixes entre la ciutadania en comptes de resoldre el problema sanitari”. “La solució, com ha demanat Cs reiteradament, és demanar a la Conselleria que autoritze fumigacions aèries”, ha assegurat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.