Cs Moncada aconsegueix unanimitat per a millorar la seguretat i la neteja en la zona de l’IES Tierno Galván

Martínez: “Esperem que aquest suport de l’equip de govern es traduïsca en l’execució immediata d’aquesta emoció perquè és molt necessària”

La regidora de Ciutadans (Cs) Moncada, María José Martínez ha celebrat “el suport unànime per a millorar la seguretat i la neteja de la zona de l’IES Tierno Galván”. “Els voltants de l’institut i la residència pateixen un abandó que generen inseguretat i incomoditat a la ciutadania”, ha defensat.

Per a Martínez “és necessari ques’augmente la presència policial en la zona i es renoven les lluminàries per a permetre major seguretat i visibilitat”. “Més si tenim en compte que ha augmentat el trànsit de persones en aqueixos carrers perquè l’alumnat de la Unió Musical, que s’està reformant, rep les classes en el *CEIP Blasco Ibáñez, situat també en la zona”, ha puntualitzat.

En la mateixa línia, ha concretat, “s’ha de netejar, de manera urgent, la parcel·la annexa a l’institut, que és de propietat municipal”.

Finalment, l’edila de la formació taronja ha explicat que “esperem que el suport rebut a la nostra iniciativa es traduïsca en l’execució immediata d’aquesta”. “No s’entendria el contrari”, ha advertit Martínez, qui també ha assegurat que “estarem molt atents perquè el govern complisca amb el seu vot”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.