Cs nomena a Nacho Sánchez nou portaveu de Joves Cs en la Comunitat Valenciana

Lucía Clemente, Neus Orenga i Alba Escudero lideraran al col·lectiu juvenil dels liberals a les províncies de Castelló, València i Alacant, respectivament

Ciutadans (Ciutadans) ha nomenat a Nacho Sánchez Amorós nou Secretari Autonòmic de Joves Cs en la Comunitat Valenciana per a liderar al col·lectiu juvenil de la formació liberal, una labor en la qual estarà acompanyat per Lucía Clemente com a nova Secretària provincial de JCs a Castelló; Neus Orenga, secretària de JCs a la província de València i Alba Escudero en la d’Alacant.

Sánchez és graduat en Dret i en Criminologia per la Universitat de València, ha cursat el màster en Advocacia per la UV i l’ICAV, format en gestió pressupostària de l’Administració Local per la Universitat de Nebrija, compta amb experiència en diferents empreses de l’àmbit legal. Actualment treballa com a assessor en el grup municipal Cs a l’Ajuntament de València.

Clement, per part seua, és graduada en Ciències Polítiques i en Sociologia, ha obtingut un màster universitari en prevenció de riscos laborals i exerceix la seua labor professional en el sector de la construcció. Finalment, Neus Orenga està cursant el grau d’Economia en la Universitat Jaume I de Castelló i Alba Escudero és graduada en Dret per la Universitat d’Alacant i té un màster en accés a l’Advocacia per la Universitat UCH-CEU.

Sobre aquest tema, la secretària d’Organització de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz, ha subratllat que “els joves són part fonamental del present i futur” del partit liberal en la Comunitat Valenciana i ha assegurat que aquests nomenaments “reforcen el desenvolupament i la implantació del projecte per a arribar a tots els joves de les tres províncies valencianes i donar resposta a les seues inquietuds i necessitats”.

Comenta la notícia