CSIF protesta davant Conselleria d’Educació contra retallades, imposicions i desatenció al personal docent i demana millores

El sindicat exigeix reduir ràtios a les aules, reforços de plantilla en departaments de gestió de nòmines i més negociació per part de l’Administració

El sindicat CSIF ha dut a terme hui un acte de protesta davant Conselleria d’Educació per a exigir una millor atenció en les direccions territorials al personal docent, la fi de les retallades i més negociació en lloc d’imposicions. La central sindical reclama una “aposta decidida per una educació pública de qualitat”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha desenvolupat una concentració en la qual ha reclamat “una atenció digna en les direccions territorials”. En aquest sentit, la central sindical ha alertat de la falta de resposta amb la qual es troba el personal docent quan reclama per un problema d’impagaments en complements o nòmines o, simplement, vol realitzar una consulta.

El sindicat lamenta que no reben atenció ni presencial, ni telefònica ni per correu electrònic i reclama més personal en aquests serveis administratius. Aquesta situació deriva en impagaments que s’arrosseguen durant mesos o fins i tot per anys en el cas d’alguns complements.

CSIF també ha traslladat el malestar del col·lectiu docent per les retallades en els Plans d’Actuació per a la Millora (PAM) en Educació i la fi dels reforços i protocols covid, a pesar que la pandèmia continua. La central sindical reivindica una reducció de ràtios d’alumnat per aula i docent i més desdoblegues per a “oferir una educació el més individualitzada possible que atenga les singularitats de cada alumne”.

CSIF ha mostrat igualment el seu malestar per les imposicions per part de Conselleria en qüestions com el desenvolupament curricular o els àmbits en Secundària. “Sobren imposicions i falta negociació amb els sindicats en la seua condició de representants del col·lectiu de treballadors de l’educació valenciana”, ha denunciat CSIF, que insisteix en la necessitat de “més diàleg i transparència”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.