Cullera activa un servei especial de socorrisme per al mes de maig  

El dispositiu estarà actiu durant el pont de maig i tots els caps de setmana del mes 

Cullera posa en marxa durant el pont de maig i tots els caps de setmana del mes un servei especial de salvament. Socorrisme i posta sanitària a les seues platges de Sant Antoni i Racó Cullera.

L’Ajuntament reforça així la vigilància i seguretat en unes platges que comencen a rebre a més banyistes amb l’arribada del bon temps.

El servei estarà actiu d’11 a 18 hores des de l’1 al 5 de maig, i els dissabtes i diumenges del mateix mes. En concret, a la platja de Sant Antoni se situaran 4 torres de vigilància en Espacio, Caminàs, Oasi i D.Carlos; i a la Platja del Racó 2. En el Càmping i en Florazar II.

Les platges de Cullera també comptaran amb la posta sanitària central que s’instal·larà en la zona Oasi de la Platja Sant Antoni. També en horari d’11 a 18 hores.

A més, el servei de vigilància i seguretat es reforçarà amb un cotxe VIR (vehicle d’intervenció ràpida), un quad, una moto aquàtica i una llanxa de rescat.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha assegurat que “amb l’ampliació del servei de socorrisme i salvament per al mes de maig volem reforçar la seguretat de les nostres platges per a la ciutadania de Cullera i les persones que venen a visitar-nos fora de la temporada alta. La nostra prioritat és oferir unes platges amb garanties de seguretat i qualitat”.

A més d’aquest servei de salvament, és necessari seguir les recomanacions de les banderes que indiquen l’estat de la mar. Roja, prohibit banyar-se; groga, precaució; i verd, permés el bany. La pesca esportiva està permesa des de les 21 a les 5 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.