Cullera dinamitza l’estiu amb activitats culturals, infantils i esportives

L’Ajuntament diversifica la seua oferta turística per a la temporada més forta amb una àmplia programació 

Pots consultar tot el catàleg i com inscriure’t en elles en el web visit-cullera.es o a través de la Tourist Info

Cullera programa activitats per a tots els dies d’estiu. A l’aposta turística del sol i platja, la gastronomia i d’oferta museística, el municipi suma un ampli ventall d’activitats culturals, musicals, infantils, esportives i ambientals que dinamitzaran l’activitat a tot el municipi i per a tots els públics.

Una de les apostes és la programació musical, amb activitats com les Nits al Parc de Sant Antoni. Concerts gratuïts de música en directe amb Pepa Blasco, Frank, Cristina Vallet, Navarro Flamenco Band, Tercera de Picardía, Consuelo Martínez i Àfrica Molina.

Una proposta que se suma a altres cites importants com el concert de la JONDE, el Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema ‘Memorial Rafael Talens Pello’ i l’Òpera Open-Air CullerArts, o els grans festivals Zevra i Medusa.

Altre dels forts que sempre acull gran participació ciutadana és l’activitat física i esportiva a la platja. Enguany de dilluns a dissabte i amb activitats com pilates, fitness, ioga, manteniment, zumba, etc. A més també hi ha programades altres d’esport a l’aire lliure com vela, piragüisme, petanca, ciclisme, senderisme o la carrera matutina. I d’altres com rutes culturals i històriques, cicloturístiques, de degustació de productes local i de senderisme nocturn.

Pel que fa a activitats infantils, s’han programat cantajocs i contacontes tots els divendres perquè els més menuts gaudisquen de moments divertits, i tallers d’artesania i jocs de taula tots els dijous. A més, el municipi tindrà dues cites de cinema a la platja de sant antoni, el diumenge 28 de juliol i el dilluns 19 d’agost.

També hi haurà espai per a la conscienciació i cura ambiental, on els dies 31 de juliol i 21 d’agost es realitzarà una recollida de fem i residus mediambientals als entorns de l’Assud de la Marquesa i l’espai verd del Llaurador.

Totes aquestes activitats se sumen al millor atractiu de la ciutat, com ho són els 15 quilòmetres de platges, els recursos patrimonials com el Castell o els distints museus, i tota l’oferta gastronòmica.

Pots consultar tot el catàleg d’activitats i com inscriure’t en elles a través del web visit-cullera.es o a la Tourist Info ubicada a la plaça Constitució.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.