Cullera exhibeix el seu potencial turístic per tot el territori nacional

Durant aquest mes de novembre la localitat participarà en diferents fires i esdeveniments a Valladolid, Lanzarote i Barcelona

La ciutat de Cullera està fent un important treball de promoció turística i gastronòmica durant tot el mes de novembre. Prova d’això són les diverses participacions en fires de turisme i gastronomia de gran prestigi i qualita. En l’àmbit nacional que realitzarà a Valladolid, Lanzarote i Barcelona.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha afirmat que aquest mes de novembre «està ple d’esdeveniments per tota la geografia espanyola. Molt destacats que ens permeten promocionar tots els nostres productes turístics de la millor manera possible». 

«Un esforç i un treball que es tradueix en més turistes durant tot l’any i que reforcen la nostra aposta per la desestacionalització i per un turisme de qualitat», ha afegit. 

Full de ruta de promoció turística

Primerament, la localitat ha estat present des del 12 fins a hui 14 de novembre, en la Fira Gastronòmica del Mediterrani ‘Gastrónoma’, on ahir va realitzar un showcooking en directe cuinant un arròs allipebrat de la mà del Club de Producto Artesanos del Arroz.

També en aquesta setmana, Cullera participa en la Fira Internacional del Turisme d’Interior, Intur, el certamen de referència per al turisme d’interior en la península ibèrica que es celebra a Valladolid del 16 al 19 de novembre. Es tracta d’un esdeveniment de gran importància per al municipi ja que Castella i Lleó és el quart mercat nacional emissor de turistes consolidat. 

Cullera participarà en Intur Negocis

Cullera participarà en Intur Negocis, el mercat de contractació especialitzat en turisme d’interior en el qual rebran compradors, agències i majoristes en les seues taules, i en Intur Viatgers, on promocionaran el patrimoni, la gastronomia, l’ecosistema de platges i natura que envolta Cullera, així com l’oferta cultural i d’oci que ofereix la localitat.

Posteriorment, els dies 25 i 26 de novembre Cullera estarà present com a localitat membre de Saborea España i de la mà del Club de Producto Artesanos del Arroz, en la dècima edició del Festival Enogastronómico Saborea Lanzarote, on s’elaboraran diversos plats típics amb l’objectiu de promocionar la nostra gastronomia i els nostres productes de KM0.

Arròs de verdures i vegetals de temporada; paella de ‘cochino’ negre canari amb bolets i napicol; arròs del senyoret, i calamars de platja amb titaina del Cabanyal, són algunes de les receptes que els xefs Ramón Palomo del restaurant Picanterra, i Vicente Nácher, del restaurant Ulises Piga, cuinaran per a les persones assistents. 

Ja per últim, del 28 fins el 30 de novembre, el municipi formarà part de la fira internacional ‘The Global Meetings & Incentives Exhibition’ (IBTM), que es realitza a Barcelona. Es tracta del saló més important a nivell mundial de la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius, reunint una gran oferta de destinacions, agències de viatges, operadors turístics, centres de congressos, cadenes hoteleres i organitzadors d’esdeveniments internacionals.

L’objectiu de Cullera en aquesta fira és potenciar el turisme MICE en la localitat per tal de continuar desestacionalizant la seua l’oferta. 

Cullera també s’exhibeix en l’àmbit internacional

Recordem que a principis del mes de novembre, la localitat va participar en la World Travel Market (WTM) de Londres, la fira més important del sector turístic en el Regne Unit, que va comptar en aquesta edició amb més de 43.500 assistents.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.