Cullera fomenta la igualtat LGTBI i el respecte a la diversitat a través del seu teixit empresarial i turístic

La localitat arranca la setmana ‘Cullera Beach Pride’ amb la signatura d’un Conveni de Bones Pràctiques LGTBI amb més d’una trentena d’empreses

Cullera reivindica un any més el seu caràcter de ciutat oberta donant la benvinguda a la setmana ‘Cullera Beach Pride’ amb un gran nombre d’activitats i esdeveniments que posaran en el centre d’atenció la lluita pels drets LGTBI.

Aquest dilluns s’ha celebrat la signatura del Conveni de Bones Pràctiques LGTBI entre l’Ajuntament de Cullera i més d’una trentena d’empreses de la ciutat que compten amb el distintiu de qualitat SICTED.

«Cullera és una destinació turística oberta a la diversitat on volem que totes les persones visitants se sentes benvingudes i respectades sense importar la seua orientació sexual o la seua identitat de gènere», ha manifestat l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor. «La qualitat i l’excel·lència és el que ens ha de diferenciar d’altres destinacions i Cullera hui, amb aquesta signatura, fa un pas més», ha afegit Mayor.

«L’objectiu d’aquest conveni és reconéixer l’excel·lència en matèria d’igualtat, així com promocionar i potenciar a les empreses compromeses amb la igualtat LGTBI», ha explicat per la seua part la regidora d’Igualtat, Marta Tur.

Cullera Beach Pride

Sota la marca ‘Cullera Beach Pride’ la ciutat ha donat principi aquest dilluns a una setmana plena d’activitats dirigides a totes les edats i a tots els sectors de la societat cullerenca amb l’objectiu de conscienciar i reivindicar els drets de les persones LGTBI.





El 21 de juny es durà a terme una Taula Redona sota el lema ‘Sigues com sigues, Cullera T’Estima’ que comptarà amb la participació de diverses personalitats públiques que visibilitzen i lluiten pels drets LGTBI.

La taula redona serà a les 19.30 hores a l’Auditori del Mercat i estarà presentada per l’Alcalde Jordi Mayor, i moderada per Marta Tur, regidora delegada d’Igualtat.

Aquests participants seran: Carla Antonelli, política i activista per la igualtat LGTBI; Mamà de Cloe, una mare activista la filla de la qual és transsexual; Damián López, primer activista pels drets LGTBI de Taekwondo en el món; Lara Romero, Regidora de Diversitat a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a més de professora i activista LGTBI, i María Rico, Responsable de polítiques trans de C.L.G.S.

El dijous 23 als Jardins del Mercat es realitzaran tallers de manualitats per a xiquets i xiquetes sobre la diversitat familiar.

El divendres 24 se celebrarà la ‘Rutapa Cullera Beach Pride’ en la qual es podrà gaudir de l’hostaleria de la ciutat compromesa amb la igualtat i la diversitat LGTBI.

El diumenge 26 se celebrarà el ‘Cullera Beach Pride’ en el Medusa Beach. Una cita ineludible on la celebració de la diversitat i els drets estaran en el centre de tot amb la millor música.

La localitat acollirà a més per segon any el Festival de Cinema ‘Cullera Beach Pride’ del 27 al 3 de juliol. Un festival en el qual el públic podrà gaudir de pel·lícules com La vida de Adele, A l’aigua Gambes i D’amagat als cinemes Victoria.

Finalment, el Dia de l’Orgull, el 28 de juny, es procedirà a llegir el Manifest a la Casa Consistorial, i per a commemorar aquest dia, el Pont de Pedra s’il·luminarà amb els colors de la bandera LGTBI. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.