Cullera fomenta la inclusió i la diversitat a través del teatre

La localitat acull aquest diumenge la representació de ‘We will never be champions’, una obra interpretada per 13 actors i actrius amb diferents discapacitats intel·lectuals 

Cullera treballa diàriament perquè la inclusió i la diversitat siguen una realitat en els diferents àmbits de la vida. Ja siga l’educació, l’esport o la cultura, entre altres.

Amb aquest objectiu, la localitat acull aquest diumenge 19 de novembre dins de la programació del Circuit Teatre, l’obra ‘We will never be champions’, del Grup Fenòmens. La qual està interpretada per 13 actors i actrius amb diferents discapacitats intel·lectuals. 

L’obra tracta d’un grup de persones que arriba a un espai on han sigut convocats per a preparar-se per a la carrera de les seues vides. Comptaran els seus somnis, els seus fracassos, les seues vivències. Així com també mostraran a tot el públic les seues habilitats i les seues malapteses. Amb tot això, estaran llestos per a col·locar-se en la línia d’eixida. Mai seran campions, no els importa, però ho donaran tot.

La pròpia obra està creant la biografia del grup, treballant alhora amb entrevistes a les famílies que els permet accedir a un material que serveix per a alimentar el contingut intrínsec de l’obra. Una altra manera de visibilitzar la seua realitat.

Aquesta representació té la peculiaritat que els assajos parteixen d’una proposta inicial i s’improvisa a partir del tema proposat. Les propostes són tant temàtiques com físiques. És un procés més lent al no partir d’un text inicial però molt més ric, ja que no posa límits a les seues potencialitats.

L’obra es representarà aquest diumenge a les 19h en la Casa de la Cultura. Les persones interessades a acudir a aquesta emocionant obra poden comprar les seues entrades a la Casa de la Cultura, en la taquilla o en la web www.agendacullera.com 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.