Cullera i la moda es fusionen en una exclusiva desfilada a benefici de l’AECC

Sobre els dissenys de José Perea es podran veure estampades imatges i moments representatius de la ciutat

L’esdeveniment programat per al 4 d’abril estarà conduït pel famós presentador Kiko Hernández i l’actor Fran Anton

A punt de donar inici a les seues Festes Majors, Cullera presenta una exclusiva desfilada de moda. Que fusionarà sobre els dissenys imatges representatives de la ciutat amb tendències de la moda actual. Totes elles, preparades ‘ex professo’ pel dissenyador José Perea, es podran veure a la Casa de la Cultura. El pròxim dijous 4 d’abril a les 20.30 hores, on tots els beneficis que s’obtinguen aniran destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Cullera.

Aquesta passarel·la de moda tindrà 4 passes diferents que estaran conduïdes pel famós presentador de televisió Kiko Hernández i l’actor Fran Anton López. A més de comptar amb les artistes Ana Corbel, Imperio Reina’ i Tatiana Khapsas. Totes les persones interessades en assistir podran comprar la seua entrada de 12 euros a la Casa de la Cultura. O en la pròpia taquilla una hora abans de l’inici.

Una desfilada on el públic assistent podrà delectar-se observant un gran nombre de dissenys de Perea. Passant pels més famosos de les seues col·leccions fins a algunes peces pròpies per a aquesta desfilada a Cullera. Amb intervencions en directe i sorpreses que aniran desvelant-se al llarg de l’esdeveniment.

Desfilada benèfica a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

El propi dissenyador ha afirmat que aquesta desfilada benèfica a favor de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Representa una oportunitat inavaluable per a unir la moda amb una causa tan essencial com ho és la lluita contra aquesta malaltia.

Per la seua banda, la regidora de Festes, Susi Melià, ha agraït la sencera disposició de Perea des del primer moment. Ha posat en valor aquesta activitat «tan especial i innovadora per al nostre municipi ja quasi a les portes de celebrar les nostres Festes Majors. Amb la qual esperem que veïns i veïnes s’animen a assistir per a d’una banda gaudir d’una desfilada de moda. D’altra banda col·laborar amb la lluita contra el càncer».

Biografia de José Perea

Nascut a Hinojosa del Duque, Còrdova, s’autodefineix com un dissenyador autodidacta. La seua marxa en el món del disseny va començar en 2013. Després de molt d’esforç i treball, aconseguint les seues primeres desfilades de nit solidàries. Gales benèfiques a favor del càncer de mama amb associacions, confraries, esdeveniments i ajuntaments. Desfilades en el museu etnològic, així com un gran nombre de reportatges fotogràfics.

Utilitza un estil impulsiu, deixant-se portar de moment i l’esdeveniment en qüestió. Cosa que suposa major autenticitat i connexió amb el context, sense cap estil en concret. 

Famós per la seua rapidesa per a confeccionar dissenys en directe, destaquen diverses accions d’aquest tipus en la Fira de la Bellesa i la Moda 2024, Badajoz. Així com per a la Junta d’Andalusia amb motiu del 28F, Dia d’Andalusia.

Ha viatjat a Nova York per a vestir a Thalía i a les cares més conegudes de la pantalla petita, on s’ha donat a conéixer al gran públic, qui llueix els seus dissenys en les grans ocasions. També actrius com Blanca Suárez o la cantant i presentadora Pastora Soler, entre altres.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.