Cullera lidera la recaptació de fons contra el càncer en la Ribera Baixa

La Junta Local Contra el Càncer de la localitat rep un reconeixement especial en aconseguir 34.500 euros en l’última campanya, la major quantitat de la comarca

Cullera és una ciutat solidària i bona mostra d’això és la quantitat d’associacions benèfiques que existeixen en el municipi. Associacions que a més compten amb el suport i suport de la societat cullerenca.


Un exemple el trobem en la Junta Local Contra el Càncer de Cullera, entitat que acaba de rebre un reconeixement especial per part de la Junta Associada de la Província de València per ser l’agrupació que ha aconseguit una major recaptació contra el càncer en l’última campanya, que engloba l’any 2019 així com 2020 i 2021 ja que aquests dos últims exercicis van estar marcats per la pandèmia i pràcticament no es va poder dur a terme cap acció.


En concret l’associació presidida per Maribel Vallet, va recaptar quasi 34.500 euros en l’última campanya, 5.500 euros més que en 2018.


«Malgrat la pandèmia i d’aquests dos anys de paràlisis, la labor constant que realitzem des de la Junta Local Contra el Càncer de Cullera no s’ha parat. Som molt conscients de l’important que és continuar treballant cada dia per a lluitar contra aquesta malaltia que ens afecta cada vegada més», ha assegurat la presidenta de l’entitat.

«Un treball que seria més difícil de dur a terme si no comptàrem amb el suport de tota la població de Cullera» ha afegit Maribel Vallet.

Amb la volta a la normalitat la Junta Local del Càncer de Cullera ha représ amb força les seues activitats anuals. Entre elles, l’acapte que sempre es realitza el diumenge després de la Baixà durant les Festes Majors.

A més per a aquest mes de juny, en concret el dia 12, està previst que se celebre en el municipi la marxa solidària Run Càncer. Activitats que se sumen a la gala, els concerts benèfics i les diferents rifes que l’associació organitzarà en els pròxims mesos.

Cal assenyalar que tot el que recapta l’entitat va destinat a la investigació contra el càncer. En els últims 5 anys la Junta Local contra el Càncer de Cullera ha recaptat més de 130.000 euros. 

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia