Cullera reconeix l’esforç i èxits de més de 140 esportistes i clubs locals

La Gala de l’Esport guardona el treball de la darrera temporada i posa en valor l’ampli ventall de modalitats esportives que es practiquen a un gran nivell

La Gala de l’Esport de Cullera, celebrada anit, ha premiat l’esforç, la disciplina, la dedicació i la trajectòria de més de 140 esportistes, clubs i entitats locals que han destacat durant la passada temporada.

Un acte que premia i posa en valor l’impuls del teixit esportiu cullerenc, tant a nivell base amb xiquetes i xiquets com de manera professional amb esportistes que han aconseguit triomfs importants en el panorama nacional i internacional.

L’Ajuntament de Cullera ha lliurat aquests guardons a l’Auditori Municipal, de la mà de de l’alcalde Jordi Mayor, i la regidora d’Esports, Sandra Sánchez.

Sobre l’escenari de l’Auditori han passat un ampli ventall de representants de clubs, equips i esportistes de les diverses modalitats esportives que tenen cabuda en la ciutat, com el Club Atletisme Cullera, el Club de Bàsquet Cullera,  el Club de Dards Cullera, el Club de Futbol Cullera, el Club Futbol Sala Maristes Sucro Cullera, el Club Gimnàstica Rítmica Cullera, el Club Halterofília de Cullera, el Club Nàutic de Cullera, l’hípica o el motociclisme.

Mayor ha volgut posar de rellevància la importància de l’esport en la construcció de valors a la ciutat de Cullera perquè «els valors del compromís, respecte, solidaritat, treball i superació personal estiguen presents cada dia en la nostra societat».

A més, ha animat a tot el grup de persones premiades a «continuar amb la mateixa determinació i esforç per a aconseguir grans assoliments personals, esportius i portar el nom de Cullera a tots els pavellons, camps, estadis, circuits i qualsevol altra instal·lació esportiva allà on triomfen».

Per la seua part, la regidora d’Esports ha destacat «el gran moment que travessa la nostra ciutat en el món de l’esport sent escenari setmana rere setmana de grans esdeveniments i tornejos esportius que trien Cullera com a lloc d’acollida dels seus campionats».

Aprofitant la gran quantitat de premiats joves, Sánchez també ha insistit en l’esport com a motor educatiu i com a millor antídot per comptar amb una salut plena.

La Gala de l’Esport de Cullera pretén fer visible el coratge de la base de l’esport a la ciutat, unir l’esport cullerenc en tots els seus àmbits i transmetre valors com l’esforç, la dedicació i la superació personal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.