Cullera reforça la seguretat amb la incorporació de 10 nous agents de policia

Jordi Mayor ha anunciat que s’iniciarà un procés de selecció per a sumar 6 agents més a la plantilla 

Un total de deu nous agents, cinc dones i cinc homes, s’han incorporat hui a la plantilla de la Policia Local de Cullera per a reforçar la seguretat i la protecció en el municipi.

Aquests deu nous efectius s’han incorporat a la Policia Local de Cullera després d’haver superat el procés selectiu d’oposició, i després de 700 hores de formació inicial bàsica en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), a més de dos mesos de pràctiques en el municipi.

L’alcalde, Jordi Mayor, que ha presidit l’acte de presa de possessió dels deu agents ha valorat molt positivament l’ingrés dels nous policies: «La seua incorporació arriba en un moment idoni, en coincidir amb l’inici del període estival, amb el que podrem oferir un servei més eficaç i de qualitat a tots els nostres veïns i visitants».

Mayor ha insistit en la importància de dotar de més recursos al cos policial. Per aquest motiu, ha anunciat que l’Ajuntament de Cullera iniciarà pròximament un procés de selecció per a sumar 6 agents més a la seua plantilla a través d’una convocatòria d’una borsa d’agents per al seu nomenament en comissió de serveis. Amb el que en poc temps, el consistori tornarà a reforçar l’operativitat del seu cos policial.

«Continuarem apostant per la nostra Policia Local, dotant-la de recursos materials i personals, pensant sempre en el benefici dels nostres veïns i veïnes», ha assegurat Mayor.

Per part seua, el regidor de Policia Local i Trànsit, Javi Cerveró, ha destacat la importància que té la Policia Local a Cullera, ja que «són el cos que treballa a peu de carrer, garantint la protecció de tots les i els cullerencs».
«Pretenem oferir a la ciutadania una policia preventiva i de proximitat, i amb aquestes incorporacions millorarem el servei, garantint un tracte pròxim i una actuació més directa i efectiva», ha assegurat l’edil. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.