Demà dissabte comença el XV Congrés de LA UNIÓ amb l’assistència de prop de 200 persones delegades

En l’acte d’inauguració intervenen el secretari general, Carles Peris; l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el director d’Agricultura de la Conselleria, Antonio Quintana i la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé

Demà dissabte 19 de novembre comença el XV Congrés de LA UNIÓ Llauradora i Ramadera en la localitat d’Alboraia (Hotel Olympia, carrer Maestro Serrano 3), on participen prop de 200 persones delegades llauradores i ramaderes en representació de totes les comarques de la Comunitat Valenciana i dels diferents sectors.

El Congrés porta per lema “Fent front als gegants” i posa fi al procés precongressual celebrat per tot el territori en el qual s’han celebrat congressos en totes les comarques que han renovat les seues respectives comissions executives.

En la inauguració demà del Congrés, prevista per a les 11 hores, intervindran al costat del secretari general de LA UNIÓ, Carles Peris; l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría; el director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Conselleria d’Agricultura, Antonio Quintana i la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

Posteriorment, ja en clau interna, es presentarà l’informe general de la Comissió Executiva que serà sotmés a votació de totes les persones delegades i es debatrà i aprovarà la ponència de política agrària que marcarà les directrius bàsiques per les quals aposta l’organització per als pròxims quatre anys. Així mateix es presentaran els estatuts a la nova realitat que envolta al sector agrari valencià i a les seues noves exigències.

Per al diumenge està prevista l’elecció de la nova comissió executiva i del secretari general de LA UNIÓ. Després d’una sèrie d’homenatges i comunicacions tindrà lloc l’acte de cloenda amb l’assistència d’una nodrida representació de la societat civil i política de la Comunitat Valenciana.

Han confirmat la seua presència el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de les Corts, Enric Morera; la consellera d’Agricultura, Isaura Navarro i representants d’associacions de consumidors, sindicats de classe, CES, entitats representatives del sector agrari i representants de partits polítics com Roger Llanes (PSPV), Carlos Mazón (PP), Ruth Merino (Ciudadanos), Àgueda Micó (Compromís) i Marisa Saavedra (Unides Podem).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.