Des del PSPV-PSOE d’Alginet volem manifestar el nostre malestar i indignació pel pèssim funcionament de l’Escoleta Municipal

ALGINET3

Des del PSPV-PSOE d’Alginet volem manifestar el nostre malestar i indignació pel pèssim funcionament de l’Escoleta Municipal que, ha tingut com a colofó, que algunes de les aules han estat tancades, d’un dia per a l’altre, per falta de personal al capdavant.

L’ajuntament, i concretament l’alcalde és responsables del desgavell en temes de personal, que ha deixat sense educadores suficients per a atendre tots els xiquets i xiquetes l’escoleta municipal, a mitjan curs.

La situació no potser més injusta per a les famílies afectades, que s’han assabentat del fet que no podien portar als xiquets i xiquetes a l’escoleta mitjançant un Telegram.

És una situació insòlita, en el més de 30 anys que esta Escoleta municipal ha romàs oberta. Les famílies hauran de buscar alternatives fins no saben quan, de forma sobtada, i mostren en les xarxes socials la seua insatisfacció i indignació per la falta de personal, sense obtenir cap garantia de l’ajuntament, d’una solució a curt termini.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia