Desarticulada banda de robatoris violents de paqueteria

Arrestats cinc homes vinculats a robatoris amb violència i altres delictes a València.

Col·laboració clau de les policies locals de Paterna i Ribarroja del Turia en la identificació dels autors dels fets.

La Guardia Civil de València, en el marc de l’operació PAKETS, ha arrestat cinc homes. D’entre 19 i 22 anys d’edat i nacionalitat espanyola, acusats de diversos delictes, entre ells robatori amb violència, estafes, hurts, falsificació documental, lesions, pertinença a grup criminal i tinença il·lícita d’armes.

La investigació es va iniciar arran d’una sèrie de robatoris i hurts a empreses de paqueteria durant el repartiment. En una ocasió, els sospitosos van arribar a amenaçar el repartidor amb un arma de foc.

Les indagacions van revelar que els objectes robats eren posteriorment venuts en tendes de segona mà de les províncies de València i Còrdova.

En una primera fase de l’operació, es van detenir dues persones i es va confiscar un arma de foc a Paterna, utilitzada per la banda per intimidar els treballadors que intentaven impedir els robatoris.

Posteriorment, es va confirmar la participació d’aquestes persones en altres delictes contra el patrimoni, com robatoris amb violència en supermercats. També es van verificar estafes en gasolineres i estacions de servei, on després de repostar amb els vehicles utilitzats en els fets delictius, abandonaven els establiments sense abonar el carburant.

La col·laboració de les policies locals de Paterna i Ribarroja del Turia va ser crucial per identificar i localitzar els autors dels fets.

Les diligències han estat entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 8 de Llíria.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.