Descobrix els secrets de l’Arxiu Històric de Torrent en les Jornades de Portes Obertes

Torrent celebra el Dia Internacional dels Arxius amb Jornades de Portes Obertes els dies 6 i 7 de juny

Es realitzaran visites guiades gratuïtes a les instal·lacions de l’Arxiu Històric i de la Biblioteca de la Casa de la Cultura

El pròxim 9 de juny se celebra el Dia Internacional dels Arxius, una data que commemora la creació del Consell Internacional d’Arxius en 1948. Amb motiu d’esta efemèride, l’Arxiu Històric de Torrent ha organitzat unes Jornades de Portes Obertes perquè qualsevol ciutadà puga conéixer de prop els espais, el funcionament i els fons documentals que alberga.

Les Jornades es desenvoluparan els dies 6 i 7 de juny, amb visites guiades gratuïtes a les instal·lacions de l’Arxiu Històric i de la Biblioteca de la Casa de la Cultura. Durant les visites, els participants podran recórrer les diferents estades de l’arxiu, incloent-hi l’àrea pública, les sales de catalogació i els depòsits bibliogràfics i arxivístics, on es custodia el valuós patrimoni documental de Torrent.

Les visites tindran una duració aproximada de 30-45 minuts i es realitzaran en grups de fins a 10 persones. El punt d’inici serà l’Hall d’entrada de Casa Cultura. Per a participar, és imprescindible realitzar una reserva prèvia en la web de l’Ajuntament de Torrent (https://torrent.es/servicios-culturales-y-ocio/) fins a completar places el mateix dia de la visita una hora abans.

El regidor de Cultura, Aitor Sánchez, ha animat a la ciutadania a participar en estes Jornades de Portes Obertes i a conéixer de primera mà la riquesa del patrimoni documental de Torrent. “L’Arxiu Històric de Torrent és un tresor que guarda la memòria de la nostra ciutat”, ha assenyalat el regidor. “Estes Jornades són una oportunitat perquè tots els torrentinos i torrentinas puguen descobrir este patrimoni i conéixer la història de la seua ciutat”.

Dies i horaris de les visites:

    Dijous 6 de juny:

        Torn 1: 10.00-10.45 hores

        Torn 2: 11.30-12.15 hores

    Divendres 7 de juny:

        Torn 1: 10.00-10.45 hores

        Torn 2: 11.30-12.15 hores

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.