Desfilada colorida per les Carrers de Carlet a l’Ofrena

Els carrers de Carlet s’han convertit en un espectacle de colors i música amb la celebració de l’Ofrena Fallera en honor a la Mare de Déu dels Desemparats

Les comissions falleres, engalanades amb els seus trages tradicionals i acompanyades de música de dolçaina i tabalet, han desfilat amb les seues ofrenes florals

Les comissions falleres, engalanades amb els seus trages tradicionals i acompanyades de música de dolçaina i tabalet, han desfilat amb les seues ofrenes florals, creant una atmosfera de festa i tradició que ha captivat a tothom.

L’alegria i la devoció han estat els protagonistes d’aquest esdeveniment, que uneix a tota la comunitat en honor a la seua patrona.

La comunitat fallera de Carlet ha rendit un emotiu homenatge a la Mare de Déu dels Desemparats amb una ofrena plena de sentiment i reverència. Cada flor dipositada als peus de la imatge de la patrona és un testimoni de l’estima i la veneració que tots els carletins senten cap a ella. L’Ofrena Fallera no només és un acte de tradició, sinó també una mostra del fort lligam emocional que uneix a la comunitat amb les seues arrels i les seues creences.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.