Detenció d’un Home a Silla després d’Incendiar un Vehicle Robat

Actuació temerària durant les festes patronals

Col·laboració ciutadana i Policia Local claus per controlar la situació

El 24 d’agost de 2023, la Guardia Civil de València ha detingut a un home de 39 anys implicat en un acte de vandalisme greu. Segons fonts oficials, l’home està acusat d’un delicte de robatori o ús no autoritzat d’un vehicle i danys valorats en uns 5.000 euros.

El passat 30 de juliol, durant les festes patronals de Silla, un vehicle va ser vist circulant de manera temerària per les vies de la localitat. El cotxe va arribar a col·lisionar múltiples vegades amb el mobiliari urbà, finalment quedant empotrat contra una vorera d’una zona cèntrica a causa d’un dany en la seva direcció. Moments després de l’accident, es va iniciar un foc dins el vehicle que va alertar a nombrosos transeünts.

Amb la ràpida actuació i col·laboració de ciutadans i la Policia Local de Silla, es va poder controlar l’incendi, evitant que el vehicle es calcinés completament i prevenint la propagació de flames als edificis propers.

En el marc de la investigació, agents de la Guardia Civil van descobrir que el vehicle havia estat robat i que l’incendi havia estat provocat de manera intencionada. L’equip d’investigació va aconseguir identificar i detenir l’autor dels fets, un home de nacionalitat espanyola.

Les diligències resultants d’aquest cas han estat presentades al Juzgado de Primera Instancia e Instrucción Número 2 de Carlet.

Els ciutadans o mitjans de comunicació que requereixen més informació sobre aquest cas es poden posar en contacte amb l’Oficina Periférica de Comunicació (OPC) de la Guardia Civil de València al telèfon 96-317.23.85 o al correu electrònic v-cmd-valencia-opc@guardiacivil.org <mailto:v-cmd-valencia-opc@guardiacivil.org></mailto:v-cmd-valencia-opc@guardiacivil.org>.

Els residents de la zona estan alleujats de saber que el responsable ha estat detingut i esperen que aquest tipus d’incidents es puguin evitar en el futur. La col·laboració ciutadana ha estat clau en aquest cas, demostrant un cop més la importància de la solidaritat i la responsabilitat comunitària en moments d’emergència.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.