Detingut el responsable d’11 robatoris a Alcàsser i Picassent

El detingut sostreia portes, finestres, mobiliari, diverses eines i material de construcció

La Guàrdia Civil de València deté a un home per la comissió d’onze delictes en diversos habitatges de les localitats d’Alcàsser i Picassent.

La investigació va començar després de la interposició d’una denúncia pel robatori amb força en 3 habitatges modulars de la localitat valenciana d’Alcàsser, on es van sostraure mobiliari, portes i finestres.

Durant els dies següents a aquest fet delictiu, es van detectar nous robatoris en xalets i cases de camp situats en aquesta zona, sent els objectes sostrets eines i material de construcció principalment.

Fruit d’aquesta investigació, va ser localitzada una de les portes en una obra en construcció en el Polígon El Plá d’Alcàsser i, dins d’aquesta parcel·la, es va observar l’existència de divers material relacionat amb aquests robatoris.

Després de les labors d’investigació, va ser identificat el presumpte autor i es va procedir a la seua detenció. A més, es va realitzar un registre en la citada parcel·la, localitzant-se en el seu interior nombrós material i eines robades que estava sent utilitzat per aquesta persona en l’obra que estava realitzant.

Durant els dies següents es va procedir a la devolució als seus legítims propietaris dels objectes localitzats i intervinguts en el registre.

El detingut és un home de 33 anys i de nacionalitat italiana, a qui se li imputen 11 delictes de robatori amb força en les coses.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.