Detinguts dos jóvens en la platja de la Malva-rosa per robatori i abús sexual

El passat diumenge a les 07:00 hores, la Policia Local de València va detindre a dos jóvens de 19 i 22 anys en la platja de la Malva-rosa.

Els individus van ser acusats de robar les pertinences d’una jove que dormia junt a la seua parella en l’arena i de grapejar-li els pits sense el seu consentiment.

La intervenció policial es va produir gràcies a l’alerta d’un ciclista que va informar sobre el possible robatori.

La jove va relatar als agents que es va despertar abruptament en notar que algú li estava grapejant els pits, mentre l’altre home li robava les seues pertinences.

Afortunadament, la parella de la víctima va poder recuperar els objectes robats poc després de l’incident. Els agents, pertanyents a l’operatiu especial de Platges, van actuar amb rapidesa i van aconseguir detindre als dos sospitosos en el lloc dels fets.

Segons fonts de la Policia Local, els detinguts van ser traslladats i posats a disposició de l’Autoritat Judicial en la Inspecció Central de Guàrdia. La ràpida actuació policial i la col·laboració ciutadana van ser clau per resoldre aquest lamentable succés que ha commocionat als veïns de València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.