Dia Internacional de la Infermeria

hospital-de-la-ribera

Prop d’un centenar de professionals debaten sobre lideratge infermer a l’Hospital Universitari de la Ribera

Prop d’un centenar de professionals han debatut, este matí, sobre lideratge infermer, a l’Hospital Universitari de la Ribera.

Ha sigut en les Jornades d’Infermeria que el centre alzireny ha organitzat amb motiu del dia Internacional d’este col·lectiu, sota el lema “Liderant les cures”. 

Les Jornades han estat inaugurades per la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, i pel director d’Infermeria, Xavier Teodoro, i han comptat amb la presència de Vicente Gea, degà de la Facultat de les Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de València (VIU).

Segons la Dra. Fuster, “la Infermeria és la professió que es troba més pròxima al pacient i quan les cures els lidera una infermera, els resultats per a la salut dels pacients són millors”. 

En este sentit, “és necessari visibilitzar el treball i la capacitat de lideratge d’este col·lectiu, tal com permet la celebració del Dia Internacional de la Infermeria”, ha assenyalat la Dra. Fuster. 

Durant les Jornades, els professionals reunits han posat de manifest la necessitat que el lideratge infermer no només es limite a cura del pacient, la promoció de la salut, la prevenció de la malaltia i l’educació, sinó també a la gestió, l’administració, l’emprenedoria i la política, amb l’objectiu últim de millorar la cura i la qualitat de vida del pacient.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia