Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

L’alcalde, Joan Ribó, acompanyat de la vicealcaldessa, Sandra Gómez, i d’altres regidors i regidores de la Corporació, ha fet costat hui l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) en la lectura del manifest del Dia Internacional de la Paràlisi Cerebral, que s’ha celebrat en la porta de l’Ajuntament. 

Durant la trobada, l’alcalde ha manifestat “la necessitat que les institucions siguen conscients que les persones afectades amb este trastorn necessiten una cura especial i hem de treballar en esta direcció”. Per a l’alcalde, “els servicis socials són el quart pilar de l’estat de benestar i hem d’enfortir-lo, potenciar-lo i que arribe cada vegada més a totes les persones siga com siga la seua situació personal”.

L’associació AVAPACE va ser guardonada el passat 4 d’octubre amb la medalla d’or de la ciutat de València en l’acte de lliurament dels honors i distincions que l’Ajuntament atorga cada any coincidint amb la celebració del 9 d’Octubre. AVAPACE, que fa enguany 50 anys, és una associació amb seu a València i dedicada a ajudar les persones afectades per la paràlisi cerebral i les seus famílies.

Comenta la notícia