Dilluns que ve, 11 de maig, el servei de lloguer de bicicletes amb base fixa de la ciutat de València, Valenbisi, retornarà a l’activitat

Es farà per fases fins el 15 de maig

Dilluns que ve, 11 de maig, el servei de lloguer de bicicletes amb base fixa de la ciutat de València, Valenbisi, retornarà a l’activitat una vegada s’ha alçat la suspensió dictada pel Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) amb motiu de la pandèmia per COVID-19, el passat 16 de març. Així ho ha comunicat al consistori l’empresa JCDecaux, prestatària del mateix dins del contracte d’explotació de Publicitat Exterior establit amb l’Ajuntament de València en 2009 amb validesa fins al 2029.

L’empresa ho farà parcialment, pel fet que la inactivitat provocada per la suspensió ha deteriorat part dels components electrònics de les estacions, encara que preveu que, fruit dels treballs que ja està realitzant per a reposar les parts danyades i una vegada compte amb l’estoc necessari per a realitzar-lo, el servici quedarà plenament restablit el pròxim divendres 15 de maig.

Valenbisi ha comunicat a l’Ajuntament que hui mateix iniciarà una campanya informativa, per a notificar als usuaris que Valenbisi restableix la seua activitat, les estacions que hi ha obertes en cada moment, així com les obligacions i recomanacions d’ús que han de seguir els usuaris per a la utilització segura del servici, que passen per l’ús obligatori de guants i el recomanat de màscara.

Per a donar a conéixer estes mesures utilitzarà diferents vies de comunicació, com ara el mail, mupis digitals, pantalla de les estacions Valenbisi, xarxes socials i pàgina web. Al mateix temps, notificarà a tots els seus abonats que el termini de duració del seu abonament es vorà incrementat proporcionalment al nombre de dies que ha estat suspés el servici.

De la mateixa manera, emprendrà una campanya de captació d’usuaris amb una promoció d’abonaments de llarga duració a 20 €, utilitzant el seu mobiliari i RRSS com a mitjà de comunicació. L’objectiu, han indicat, “és fomentar l’ús de la bicicleta, ja que ha sigut reconegut com un transport que reuneix unes característiques molt apropiades per als desplaçaments dels ciutadans en estos moments de crisi sanitària”.


Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.