Dimas Vázquez denuncia un “assalt a l’alcaldia” i anuncia un comunicat oficial imminent per esclarir la situació a Sueca

El PSPV de Sueca trencarà el seu silenci amb un comunicat oficial. L’objectiu, desmuntar les mentides que s’han difòs les últimes setmanes a través de les xarxes i la premsa digital i escrita.

En aquestos termes s’ha expressat l’alcalde de la capital de la Ribera Baixa, Dimas Vázquez, en una entrevista al magazín de la casa ‘Prop de tu’. 

Vázquez diu estar decebut pel que ell considera un “assalt a l’alcaldia” i acusa els seus ex socis de govern de falta de transparència.

L’edil subratlla que la moció de censura portava preparant-se dos mesos sense cap comunicació per part dels tres regidors de Sueca per Davant, destituïts de tots els seus càrrecs el passat divendres. 

Mentre s’obri la porta a un possible pacte entre el PSPV i el PP per cimentar una nova majoria de govern, Vázquez assegura estar tranquil amb la seua gestió, que considera honesta i al servei del municipalisme.

L’alcalde està ara a l’espera del registre de la moció de censura per poder donar la seua versió dels fets. En aquest sentit, el partit publicarà un comunicat per contrastar les informacions aparegudes fins al moment. 

Finalment, Vázquez ha agraït el suport que està rebent els darrers dies. Ara caldrà esperar per conéixer cap on avancen els pactes.

Els escenaris principals: l’acord entre Compromís, Sueca per Davant i PP, que segons diverses fonts donaria l’alcaldia a l’independent Julián Sáez o la continuïtat del PSPV amb el suport del Partit Popular, com va ocórrer al 2019. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.