Dimas Vázquez, cap de llista pspv-psoe Sueca 2023

“Necessitaria altres quatre anys més per a poder desenvolupar els projectes que Sueca precisa per a millorar i avançar”, ha assegurat Vázquez”

Les danas, el Gloria, la pandèmia, la guerra d’Ucraïna, la inflació… han sigut circumstàncies excepcionals que han provocat que alguns projectes no estiguen encara acabats i, uns altres, no s’hagen pogut iniciar.

Per tot això, i sense més casuística de caràcter negatiu, necessitaria altres quatre anys més per a poder desenvolupar els projectes que Sueca precisa per a millorar i avançar.

Amb la il·lusió de poder continuar millorant la meua ciutat, sense cap afany de protagonisme i amb el suport tan necessari de la meua família i el suport unànime de l’executiva local del meu partit, he formalitzat orgànicament, la meua candidatura a la reelecció com a alcalde per a les eleccions de 2023.

Així mateix, l’experiència dels anys amb responsabilitats a l’Ajuntament (ja siga com a regidor o, en l’actualitat, com a alcalde), al costat dels ànims percebuts al carrer perquè fera un pas avant, han fet que la meua motivació per continuar treballant per Sueca augmente de manera exponencial i m’espente a tornar a presentar com a candidat pel meu partit a les urnes del mes de maig pròxim.

Treball, gestió, coordinació, progrés… seran els pilars fonamentals en els quals donar suport a la meua reelecció institucional. I tot, perquè soc persona d’acceptar reptes i compromisos per a després complir-los. Encara que a vegades, també, des de la dificultat, intent amb tot el meu esforç obtindre el resultat marcat; com així ha sigut durant aquesta més que complicada legislatura, de la mà dels companys del meu grup municipal i de tots els regidors que van acceptar en el seu moment responsabilitats, per a sumar tots per un projecte comú denominat Sueca.

Amb la serenitat d’intentar fer les coses tan bé com siga possible, des del nostre Ajuntament, continue treballant per a millorar la qualitat de vida dels meus veïns i veïnes.

Comenta la notícia