Diputació de València te prevista la millora de l’accés nord al cas urbà de Rafelguaraf

L’àrea de Carreteres construirà un ramal des de l’avinguda Corts Valencianes perquè els vehicles que vulguen continuar per la carretera no travessen el nucli urbà

La diputada de l’àrea i vicepresidenta segona, Reme Mazzolari, destaca que “amb esta actuació incrementem la seguretat dels vianants. Ja que reduirà de manera molt notable el trànsit de vehicles per l’interior de la població”

La Diputació de València té previst millorar l’accés nord al nucli urbà de Rafelguaraf mitjançant la construcció d’un nou ramal que connectarà l’avinguda Corts Valencianes amb la carretera CV-576, evitant així el trànsit pel centre del municipi.

El projecte, dirigit per la vicepresidenta segona Reme Mazzolari, també inclou l’ampliació de la rotonda actual, millores en la senyalització i el sistema de contenció de vehicles, així com la renovació de l’enllumenat.

El pressupost estimat és de 666.000 euros i s’espera que la durada dels treballs siga de set mesos. El projecte serà sotmès pròximament a informació pública abans de la seva aprovació.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.