Diputació invertirà prop de 450.000 euros per ampliar i renovar la zona poliesportiva d’Almussafes

El municipi invertirà aquestes ajudes en el nou camp de gespa de futbol de gespa artificial i en l’ampliació del gimnàs.

Almussafes compta en l’actualitat amb un camp de futbol de gespa artificial que utilitzen aproximadament 300 jugadors i jugadores.

Tal és l’afició per l’esport rei en aquest municipi de 9.000 habitants de la comarca de la Ribera Baixa que el consistori municipal ha decidit invertir 700.000 euros en la creació d’un nou camp de futbol.

Prop de la meitat d’eixos fons procediran d’un dels últims plans d’ajudes de la Diputació de València, el SOM 2018-2019.
El nou camp municipal permetrà la pràctica de futbol 11 als més de 15 equips de totes les categories que juguen en el municipi, on destaca una important participació femenina. El terreny de joc actual es conservarà al costat del nou, encara que la gespa, amb més de 12 anys d’antiguitat, serà substituït per un nou.

En aquest ‘complex esportiu’ al nord de la localitat s’efectuaran també un altre tipus d’obres d’ampliació i millora amb fons provincials. Una ajuda de 142.000 euros de la Diputació permetrà duplicar l’espai en el gimnàs, creant una doble altura que servirà per a separar la zona d’aeròbic de la sala de musculació, que ocuparà tota la planta baixa, la qual cosa permetrà augmentar el nombre de màquines disponibles.

Aquestes obres, ja en fase d’adjudicació, començaran cap a l’estiu per a evitar molèsties durant el curs actual i es preveu que estiguen acabades durant el mes de setembre.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.