Dones de Massamagrell realitzen tallers per a combatre la bretxa digital de gènere

A través d’aquests tallers l’alumnes aprenen a usar el mòbil, l’ordinador o la tauleta

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha posat en marxa uns tallers dirigits a les dones del municipi amb l’objectiu que aprenguen a usar els seus dispositius tecnològics com a mòbils, ordinadors o tauletes.

Sota el nom “Transitant la Bretxa Digital de Gènere. Recursos en contra i al nostre favor”, es visibilitzen els obstacles als quals s’enfronten les dones a l’hora d’usar les noves tecnologies i se’ls dota de coneixements perquè es desemboliquen millor en elles.

La formació, composta per dues sessions, s’impartirà durant aquesta setmana i la que ve en dos llocs diferents: els dimarts a la sala de conferències del Centre Cultural de Massamagrell, i els divendres en el Centre Mèdic del Barri de la Magdalena.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, comenta que “allò que aprenen en aquests tallers els serveix en el seu dia a dia, i també poden aplicar-ho per a participar en les propostes que llancem des de l’ajuntament i requereixen d’un procés de participació en línia”.

Araceli Munera, regidora d’Igualtat, afig que aquests tallers “han sigut sol·licitats directament per les dones que pertanyen a les associacions de dones de Massamagrell i del Barri de la Magdalena”.

Aquesta formació s’ha inclòs com una nova acció dins del Tercer Pla Municipal d’Igualtat de Massamagrell, ja que compleix amb diversos dels seus objectius

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.