Economia Sostenible anuncia la convocatòria d’ajudes destinades a favorir el manteniment i la consolidació de l’ocupació autònoma

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha publicat esta setmana, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, la convocatòria anticipada d’ajudes per a les associacions de persones autònomes per a l’exercici 2021. La quantia d’estes ajudes ascendeix a 300.000 euros.

Mitjançant una resolució de la directora general de Treball, Benestar i Seguretat Laboral, Elvira Ródenas Sancho, esta convocatòria anticipada d’ajudes està destinada a afavorir el manteniment i la consolidació de l’ocupació autònoma, dins del programa de foment del treball autònom en la Comunitat Valenciana.

Els beneficiaris d’esta convocatòria són les associacions de persones treballadores autònomes que tinguen personalitat jurídica, caràcter intersectorial, àmbit autonòmic i implantació en el territori de la Comunitat Valenciana, i estiguen legalment constituïdes en el Registre d’Associacions Professionals de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana.
Les ajudes són per a finançar, entre altres actuacions, aquelles destinades a proporcionar un acompanyament i tutorització d’aquells projectes de treball autònom que, una vegada posats en marxa, requerisquen d’un suport i seguiment continuat.

La presentació de sol·licituds i la documentació annexa es realitzarà obligatòriament de manera electrònica i el termini de presentació donarà principi el 12 de gener del 2021.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.